דלקת מקומית בחניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

24/10/2010 | 23:47 | מאת: אלכס רוב

נתגלה דלקת מקומית ליד שן בלסת תחתונה בצד שמאל,לפני כשמונה חודשים.טופלתי ע"י רופא פריודנט.הטיפול כלל אנטיביוטיקה,ניקוי שיניים,שטיפת הפה באמצעות נוזל תרודנט ומריחה באיזור הנגוע במשחת ג'ל קורסודיל.הדלקת נעלמה לזמן מה והופיעה שוב אחרי כשלושה חודשים.חזרתי על הטיפול כמו קודם,הדלקת נעלמה חלקית,אך הופיע שוב מוגברת יותר.רופא שיניים הכללי שאני מטופל איצלו מכיר את הבעיה והמליץ על עקירת השן שלידה הדלקת.שאלתי,האם ניתן למנוע עקירה וקיים טיפול פרודוטנטי אחר.לי נראה כי השן בריאה והבעיה בחניכיים.

12/11/2010 | 12:56 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אלכס שלום הטיפול שעברת הוא טיפול סגור. האם נשקלה גם האפשרות של ביצוע ניתוח חניכיים?

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים