שתלים ואוסטופורוזיס

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

27/08/2010 | 14:14 | מאת: עדי

אני בת 61 סובלת מאוסטופורוזיס. עד לפני כשנתיים לקחתי פוסלן וכשהשתפר המצב הפסקתי. כיום יש נסיגה רבה שוב.(אני נוטלת אלטרוקסין). יש לי שתלים בכל הפה. החודש הוספו לי 2 שתלים נוספים, הרמת סינוס והשתלת עצם. עד לחשיפה לא ממליצים לי לקחת פוסלן. מה אפשר לעשות במקום, על מנת שהנסיגה לא תימשך. האם זה עלול לפגוע בקליטה של השתלים? אודה על תשובתך. מודאגת.

04/09/2010 | 19:18 | מאת: ד"ר אלון סבאון

עדי שלום הבעיה עם פוסלן ועם נגזרות שדל אותה תרופה היא של נמק שיכול להופיע בלסת . הבעיה היא יותר עם תרופות ממשפחה זאת שמקבלים בהזרקה והרבה פחות עם כדורים. התופעה של נמק יכולה לקרות גם אחרי עקירת שן

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים