שאלה חשובה !

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

28/02/2010 | 20:17 | מאת: ירדנה

רופא השיניים שלי המליץ לי על ניתוח חניכיים ( פריוציפ) כמו כן השתלת עצם והרמת סינוס ובהמשך שתלים .שאלתי היא האם רופא השיניים שלי יכול לבצע ניתוחים אלו ע''פ שהוא אך ורק רופא שיניים? אשמח לקבל תשובה בהקדם .

03/03/2010 | 17:56 | מאת: ד"ר אלון סבאון

ירדנה שלום ראשית ניתוח חניכיים וטיפול בפריוצ'יפ הם דברים שונים לחלוטין. לא מבצעים טיפול בצ'יפ כאשר מבצעים ניתוח. אינני יודע מהי מיומנות רופא השיניים שלך אך אם יש לך ספקות רצוי שתתייעצי עם פריודונט מומחה למחלות חניכיים.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים