בעיית חניכיים מתמשכת

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

01/07/2016 | 23:57 | מאת: אור

שלום, נהגתי לעשות ניקוי אבנית אחת לשנה ולאחר מכן עברתי לפעם בחצי שנה. בינואר עשיתי השנה, ודימומים החלו להופיע (כאילו שלא עשיתי ניקוי אבנית) ולכן החלטתי לעשות הקצעת שורשים (כללית סמייל) , עשיתי הכל בסדר, לאחר שלושה חודשים, אפילו פחות התחילו לחזור דימומים בצחצוח נפיחויות וכאבים קלים, בשיניים האחוריות בעיקר. עשיתי שוב ניקוי אבנית, המצב לא מוטב. אני לא יודע מה לעשות, אני מרגיש כאילו כבל החניכיים שלי יש בעיה, דם יוצא בקלות. כל פעם יש לי בעיה ליד שן אחרת. ואני משתמש בחוט דנטלי וקיסמים קבוע, ומרידול ולאחרונה גם פרדונטקס. מה לעשות דוקטור?

12/07/2016 | 12:34 | מאת: ד"ר אלון סבאון

לפנות להתייעצות אצל מומחה למחלות חניכיים . שמות המומחים מופיעים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים