חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

13/10/2015 | 22:54 | מאת: דקלה

בעקבות כיסי חניכיים, הרופאה שלי המליצה לי לעשות ניתוח חניכיים להכניס חלבון אמודגיין לחידוש רקמות להוסיף אבקת עצם BIO-OSS לעשות רגנרציה מודרכת ובנוסף לעשות השתלת עצם עצמית. האם תוכלו בבקשה קצת להסביר לי על הפרוצדורה הזו, סיכונים וסיכויים ? מה הכדאיות בלבצע אותה, או האם ניתן לוותר ? תודה.

20/10/2015 | 15:56 | מאת: ד"ר אלון סבאון

דקלה שלום מטרת הטיפול שהוצע לך הוא חידוש הרקמות שאבדו בעקבות מחלת החניכיים. סיכונים-אין. כאשר האינדיקציה נכונה וביחוד אם את שומרת על רמה גבוהה מאוד של היגיינה הניתוח מצליח ותוצואותיו נשמרות לאורך זמן

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים