ניתוח חניכיים והשתלת עצם

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

12/12/2020 | 14:13 | מאת: ניתוח חניכיים והשתלת עצם

אני אחרי טיפול של הקצעת שורשים בכל הפה, הומלץ ע"י הרופא לבצע ניתוח חניכיים והשתלת עצם בחצי פה כיסים בין 5-9 מ"מ האם יש טעם לחכות שהגוף ירפא את עצמו או לבצע ניתוח האם יש יתרון לשימוש בעצם מקומית ובכלל כמה צריך לעלות ניתוח שכזה סדר גודל והאם זה ימנע לחלוטין חזרה של הדלקת? תודה

כיסים בעומק מעל 5 ממ לאחר הקצעת שרשים לא צפויים להצטמצם מעצמם ללא טיפול. יש ירון לניתוח רגנרטיבי שבו משתמשים בעצם וחומרים בוני עצם שמחזירים את התמיכה לשן.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים