שאלה לגבי מוצרי היגיינת הפה הנלווים למברשת השיניים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

18/11/2020 | 15:43 | מאת: מישהי

האם מוצרים כגון חוט דנטלי, מברשת בין שינית ומברשת שיניים מיוחדת לטיפול בדלקת חינכיים אכן יעילים? והאם ניתן להשתמש בהם כאשר ישנה דלקת בחינכיים? אני שואלת מכיוון שכאשר אני מעבירה את המברשת בין השיניים יוצא מפעם לפעם דם...אז אני תוהה אם השימוש בהם לא יחמיר את הדלקת הקיימת. שאלה נוספת: האם בקבוקון מי פה תרודנט יעיל כנגד דלקת חינכיים? או שיש מוצר טוב ממנו? חשוב לציין שהבקבוק ניתן לי כתוצאה מעקירה כירורגית שעברתי+ השתלת עצם לקראת השתלה. תודה מראש.

אביזרים בין-שיניים כמו חוט או קיסם מסלקים את החיידקים שגורמים לדלקת. הם לא גורמים נזק - להיפך, הם מסלקים את הגורם לדלקת. הדימום מעיד על דלקת ועל נוכחות חיידקים והצורך בשימוש בחוט דנטלי וקיסמים. שטיפת פה עם תארודנט מיועדת לשימוש קצר עד 10 ימים לא באופן קבוע

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים