הוראות לאחר עקירה והשתלת עצם

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

29/08/2020 | 14:29 | מאת: רון

לאחר עקירה והשתלת עצם BIOOSS נאמר לי לא לירוק ולא לעשות שטיפות פה ביומיים הראשונים ואם אוכל עד שבוע כדי למנוע מהעצם לצאת ממקומה. אני חושש לזיהום באזור העקירה. לוקח מוקסיפן אנטיביוטיקה למניעה. מה המלצתך במקרה כזה? האם ייתכן שהעצם לא תקלט ? איך זה יבוא לידי ביטוי ? מה הסיבות ?

קיבלת הוראות לא לירוק החוצה על מנת לא לעודד דימום לאחר הטיפול הכירורגי. אין לזה קשר לקליטת העצם. חשוב לבצע שטיפות פה יממה לאחר הטיפול על מנת לשמור על היגיינה במקום צחצוח שיניים שלא ניתן לביצוע כרגע עקב העקירה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים