חיך עליון שורף כמו כוויה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

12/07/2020 | 20:45 | מאת: שרון

שלום רב , הנני בת 44 בריאה בדרכ. נשאית brca1 לאחר ניתוחים מניעתיים. לאחרונה נמצאת בתהליך בירור עקב קושי וכאב במפרק הלסת של הלחי השמאלית. כ 3 שבועות אני מרגישה את החיך העליון בתחושה שורפת. זה לא ממש כואב אבל מציק כמו כוויה קלה התחושה מתגברת עם הכנסת אוכל / עישון ומלווה כל היום. נ.ב לאחרונה התחלתי לקחת טיפול הורמונלי להפחתת תסמיני גיל המעבר -"דואביב". שאלותיי: 1. מה יכולה להיות סיבת הבעיה? 2. האם יכולה לחכות שיעבור לבד או שחשוב ללכת לרופאה? 3. האם יכול להיות קשור לכאב במפרק הלסת?

כאב במפרק הלסת - יש לגשת לבדיקת רופא כירורג פה ולסת או מומחה לאוקלוזיה - אין לכך קשר לתחושת הבעירה בפה. לגבי תחושת הבעירה - יש לגשת למומחה לרפואת הפה אין זה בתחום רפואת החניכיים

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים