דלקת חניכיים כרונית?

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

15/11/2019 | 16:39 | מאת: בת 18

היי, מאז שאני בת 17 בערך יש לי דלקת חניכיים שהיא כרונית לדעתי אני עושה טיפולים כל פעם שזה מחמיר ואז זה חוזר אחרי חצי שנה אני לא ככ מצחצחת טוב אבל עדיין זה דימום מסיבי שיוצא לי מהפה תוך כדי שינה, מה זה יכול להעיד הדלקת חניכיים הזו, ולמה היא לא עוברת? ויש סיכוי שזה כרוני אצלי? אה ונושא חשוב אני בן אדם מאוד לחול ואובחנתי כחורקת שיניים בשינה יש קשר אחד לשני?

מחלת חניכיים לא מטופלת גורמת לאיבוד עצם שתומכת בשיניים - אני ממליצה שתפני לבדיקה על ידי מומחה/ית למחלות חניכיים על מנת לאבחן את הבעיה ולהתאים טיפול - הקצעת שרשים ו/או ניתוחי חניכיים לפי הצורך. ללא טיפול העצם שתומכת בשיניים נספגת ולכן עלולים בהמשך לאבד שיניים

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים