כיס מצחצוח חזק - שאלה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

16/08/2019 | 06:48 | מאת: יו

גילו לי כיס מצחצוח חזק מדי ורכשתי מברשת רכה לפי המלצת הרופא. האם יש עוד דרכים לשיפור הכיס? (כגון: משחה מיוחדת, תערובת של חומרים, תרופה עם מרשם וכדומה...)

כיס לא נגרם מצחצוח אגרסיבי - נסיגת חניכיים כן נגרמת מכך - בכל מקרה קיימות מברשות שיניים חשמליות שמפסיקות לפעול כשמופעל לחץ חזק - ניתן לרכוש כזאת. לעיתים ישנה אפשרות בביצוע ניתוח חניכיים לכיסוי השרש לעיתים רק נגרמת רגישות לשינוי טמפרטורה - במקרה זה מספיקה פלואורידציה. ממליצה להיבדק על ידי פריודונט מומחה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים