שתלים והקצעת שורשים השלכות

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

12/04/2019 | 21:57 | מאת: מרים

מאוד דואגת וסובלת.יש לי שתלים בכל הטוחנות לסת עליונה ותחתונה כולל הרמת סינוס בלסת עליונה.בדיעבד אני מניחה שכל זה נגרם לי עקב מחלת חניכיים אך טופלתי אצל כירורג פה ולסת אשר ביצע את השתלים אך לא דאג לידע אותי לגבי מחלת החניכיים.היום השיניים הקדמיות למטה מתנדנדות. הלכתי לרופא חניכיים אשר אמר לאחר צילום פנורמי ובדיקה ידנית שיש צורך בהקצעת שורשים ונתן לי אנטיביוטיקה מוקספן פורטה ופלג'ל. שאלתי היא האם השתלים לא יפגעו מפעולה זו האם היא בטוחה לגבי השתלים.זה מאוד מטריד אותי.ומי עושה פעולה זו שיננית או רופא מומחה.האם מספיק שהשיננית הוכשרה על ידי מומחה החניכיים. אודה לתשובתך .

ביצוע הקצעת שרשים לא פוגע בשתלים. הפעולה אמורה לעניות דעתי להתבצע על ידי פריודונט. המטרה - להפחית את רמת הדלקת

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים