אבנית וטיפול

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

23/10/2014 | 17:09 | מאת: שירה

שלום רציתי לשאול האם פלאק שהוא כבר לבן ורואים אותו בעיקר בצד הפנימי של כמה שיניים בטוח איזה נזק יכול להיות והאם אם הוא לבן זה כבר שלב יותר מתקדם וזה אומר כבר דלקת חניכיים וגם החניכיים בגוון לא ורוד אלא טיפה אדמדם וגם בין השיניים כאילו חתיכות עור של חניכיים בין כמה שיניים במיוחד הקדמיות למטה וגם קצת כואב האיזור והרגשה לפעמים קצת מעקצצת בחניכים מה זה אומר ? ומה אפשר לעשות?

30/10/2014 | 16:51 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אם יש אדמומיות ודלקת -צריך לטפל . לגבי מצב מחלת החניכיים אם יש רצוי לעבור בדיקה אצל מומחה למחולת חניכיים ובכלל לדאוג לעשות הסרת אבנית-ניקוי כל 3-4 חודשים

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים