לחץ ואולימפגיעה בחניכיים חשוב לי שתעני

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

04/11/2018 | 22:07 | מאת: שירה

עשו לי מדידות לכתר קבוע ירד הרבה דם . חוץ מזה לאור המצב הזה יש תמיד סיכוי שהמדידות לא מדוייקות דבר שני שיותר מפחיד מאז הטיפול כל אכילה שנוגע במקום צחצוח ואפילו אם נוגעת בחניכיים שם במקום עם האצבע יש כאב וגם לחץ של הכתר במקום ת האם יכול להיות שקרה איזה נזק לחניכיים או לשן באופן כללי? או אפילו לא יאפשר לשים כתר למרות שזה כתר של זירקוניה מ-2 חלקים שיותר קל לחניכיים אבל אפילו אם כואב ומציק מכתר זמני איך אפשר לשים כתר קבוע. ועוד פרט לא יודעת אם משנה עברתי ניתוח הארכת כותרת לפני 7 חודשים זה קשור למצב? למרות שהחניכיים כבר היו אמורים מזמן להחלים?

כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל. לא אמור להיות כזה כאב וכל כך הרבה דימום

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים