רגישות לחום וקור לאחר ניתוח חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

04/09/2018 | 14:41 | מאת: רלף

דוקטור שלום אני בן 65 לפני חודש עברתי ניתןח חניכיים עם אמדוגן.יש לי תחושת חיכוך בלסט עליונה באיזור הניתוח.האם חודש זה לא פרק זמן להחלמה סופית.משתמש במשחת שיניים סנסודיין.לתשובתך אודה

רפוי אחרי ניתוח אורך זמן - לעיתים אחרי ניתוח יש עליה ברגישות לקור עקב חשיפת השרש - ניתן לבצע שטיפות עם פלואוריד להפחתת הרגישות או להשתמש במשחות שיניים להורדת הרגישות כמו קולגייט פרורליף. הרגישות לאט יורדת, גם התחושה של קושי בלעיסה מתפוגגת לאט - חודש זה עדיין מוקדם מאד

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים