נסיגת חניכיים חמורה מתקדמת

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

03/06/2014 | 11:46 | מאת: דליה

אני בת 40, סובלת מנסיגת חניכיים חמורה מתקדמת, שככל הנראה גם מחמירה כתוצאה מכך שיש לי בעיות של סגר פה לקוי ושחיקה של מפרק הלסת. שורשי השיניים הולכים ונחשפים יותר ויותר, ואף חלק מן השיניים זזות בחיך. האם ניתן לעשות משהו עם זה? מומחה לחניכיים המליץ לי רק להקפיד על ניקוי שיניים לעיתים תכופות אצל שיננית ולא מעבר לזה.

05/06/2014 | 14:14 | מאת: ד"ר אלון סבאון

דליה שלום קשה לי לענות מבלי לראות אותך. בכל מקרה אם מדובר רק בנסיגת חניכיים ללא דלקת כלומר לא במחלת חניכיים הרי שניתן לבצע השתלות חניכיים.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים