סובל מגאוט (שיגדון) - זקוק ליעוץ.

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

18/09/2008 | 20:45 | מאת: רון

שלום, שמי רון ואני בן 50. בבדיקות הדם אובחנתי כסובל מגאוט (שיגדון) - רמת URIC ACID גבוהה בדם. האם ניתן לאכול פופקורן ? למרות שתירס (כקלח) אינו מוגדר כ'מזיק'. כמו כן רציתי לדעת האם ניתן לקבל טיפול תרופתי על-מנת למנוע את הופעת התופעה למרות שרופא המשפחה סיווג אותי כסובל מ-פסאודו גאוט.

שלום רון, אין בעיה לאכול פופקורן.אם אתה סובל מפסדו גאוט כדאי שתתמקד בשינוי התזונה במקום להתחיל לקחת תרופות. התזונה המומלצת : דגנים מלאים,אגוזים, זרעים ומוצרי סויה.מזונות אלה עשירים בסיבים תזונתיים המזרזים הפרשת חומצת השתן מהגוף. מומלץ צום של שלושה ימים ,שבו תשתה מיצי ירקות , מיץ דובדבנים ומים נקיים. צום זה יזרז את הפרשת חומצת השתן.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה