אינסומניה 4 שנים קטלנית !

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

25/12/2014 | 10:12 | מאת: אור

כרגע הרופאים לא יודעים מה לתת לקחתי כל טיפול אפשרי ... יש משהו אחד שאני ממש עוקב אחריו זה העיניים יש לי את אותו סימן בעין ימין שלי שפשוט לא מתחלף כבר שלוש שנתים אותו סימן כל הזמן רק שהוא מתחזק וגדל עם הזמן . ציירתי בדיוק מה קורה אצלי בעין כיום . קישור לתמונה - http://jpg.co.il/view/549bc418cc4ff.jpg/ עין בגוון צהבהב עם נימים בצורה אחידה כבר למעלה מ3 שנים .

היי אור, כתם שגדל צריך לבדוק עם רופא עיניים. גוון לחמית צהבהב מראה עלן בעיה בכבד. לא הצלחתי לפתוח את התמונה. רק בריאות

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה