יובש קיצוני בפה בעקבות נטילת וולבוטרין

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

31/10/2013 | 15:43 | מאת: אורני

האם ניתן לזהות את מקור הבעיה ולרפא יובש קיצוני ביותר בפה כתוצאה מנטילת תרופה? האם ניתן לגלות את המקור ולרפא עצירות כרונית של הרבה שנים ללא יציאות בכלל בצורה אבעית?

היי אורני,לא ניתן לרפא יובש קיצוני בפה כתוצאה מנטילת תרופה, מומלץ להחליף אותה. באבחון האירידיולוגי ניתן למצוא את מקור הבעיה לעצירות כרונית ולטפל בבעיה. לידיעתך במחקרים האחרונים בנושא מערכת העיכול יש הוכחות לקשר בן בעיות במערכת העיכול לדיכאון. רק בריאות

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה