איבחון לבעיות לא מוסברות

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

21/03/2013 | 13:19 | מאת: אייל

בשנתים האחרונות אני סובל מבעיות שהחמירו: לחצים בעיניים ובאזור העיניים, רגישות קשה של העניים - דבר המקשה עליי לשים עדשות קשות ( יש לי קרטוקונוס מתקדם) טשטוש וסחרחורות לפעמים, במיוחד כשקם מכסא או ספה הרגשה רעה והקאות מדי פעם הרדמות קשה בכפות רגליים וברגליים זרמים גם בכפות ידיים לפעמים ב 2010 עברתי סבב בדיקות כולל נוירולוג, בדיקות דם, MRI מוח CT מוח EEG ENG וCT גב מותני ללא ממצאים מיוחדים כעת אני במעקב אצל נוירואופטלמולוגית ששלחה אותי ל MRI מוח ןל VEP אחרי פסח אסים אותם ואחזור אליה עם הממצאים כנראה באמצע אפריל שאלתי היא אם יש טעם לבוא לאבחון בגלגל העין עוד לפני שאאהיה אצל הרופאה ?? האם אבחון בגלגל העין יכול לאתר את הסיבה לבעיות למרות שלא התגלו בבדיקות שעשיתי עד כה ?

היי איל, הייתי ממליצה לך לסיים את הבדיקות ואם לא מצאו שום דבר לבוא לאבחון בקשתית העין שבו ניתן לראות את מה מקור הבעיה של הסימפטומים. ניתן לראות בעין דברים שעדין לא מתבטאים בבדיקות וניתן לטפל בהתאם. חג שמח, רק בריאות

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה