אבחון העיין

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

06/11/2012 | 23:18 | מאת: ערן

שלום, אחי צילם את העיניים שלי והקשתית יצאה בפוקוס טוב והתמונה גדולה מאוד (16 מגהפיקסל) לא היה ניתן לראות את זה, אבל העיניים נראות אחרת לגמרי ויש מן כתמים שחורים. האם אני צריך לדאוג? האם מישהו יכול לעזור לי לאבחן מה רואים? תודה על מענה.

היי ערן, כנראה שאתה רואה כתמים חומים. כתמים חומים מעידים על חולשת כבד גנטית. חולשה זו יכולה להתבטא בכולסטרול, לחץ דם, כאבי מפרקים נודדים, התפרצויות כעס, טיקים ועוד. מאוד מומלץ לעשות ניקוי רעלים וכבד פעם בחצי שנה. בהצלחה!

26/02/2013 | 18:00 | מאת: מ

י

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה