עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

19/04/2012 | 10:14 | מאת: taufic

שלום, בן 36 בריא בדרך כלל. עובד בתפקיד ניהולי שוחק מבחינת עומס ולחצים. לאחרונה הרגשתי לחצים בראש במיוחד באזור המצח ומעל העיניים והייתה תחושת עייפות כל הזמן. עברתי המון בדיקות:דם,נוירולוגים,דופלקס,עיניים וא.א.ג וכולם אמרו שאין בעיה. בסוף נוירולוגים שלחו אותי ל CT מוח עם הזרקת יוד. הבדיקה הייתה תקינה. רופא העיניים עשה בדיקה מקיפה עם הרחבת אישונים. בסוף הסיכום היה לחץ ועומס. אכן הכאבים פחתו אחרי תקופה אבל מה שפריע לי ועל כך פניתי אליכם הוא שאני עדיין רואה שתי העיניים חוטים שחורים עפים ונקודות שחורות שזזות מול העיניים ולפעמים עדיין עייפות. אני מציין כי לא ישן טוב ושאלתי האם התופעה שאני רואה בעיניים קשורה לבעיה בראיה או רק בג'ל

היי תאופיק, לפי הנתונים שאתה מספר לי מדובר כנראה בבעיה שקשורה לג'ל בעיניים. בנוסף הייתי ממליצה לך לעשות טיפול ונקוי רעלים כדי לחזק את הג'ל של העין וכמובן טיפול להרגעת מערכת העצבים. בברכה, רומי

19/04/2012 | 11:58 | מאת: taufic

איך מנקים רעלים

היי תאופיק, לפי הנתונים שאתה מספר לי מדובר כנראה בבעיה שקשורה לג'ל בעיניים. בנוסף הייתי ממליצה לך לעשות טיפול ונקוי רעלים כדי לחזק את הג'ל של העין וכמובן טיפול להרגעת מערכת העצבים. בברכה, רומי

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה