איך ניתן לאבחן בעיות בכבד באמצעות אירידיולוגיה?

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

29/03/2008 | 15:09 | מאת: דניאל

שלום, מזה שבועיים אני סובל מכאבים לא מזוהים בבטן. כיוון שהתזונה שלי לא מאוזנת (כלומר ג'אנק פוד) אני חושש שיש לי בעיות בכבד. האם ניתן לאבחן בעיות בכבד באמצעות אירידיולוגיה? האם בדיקות דם עוזרות לך לקבוע אם יש בעיה בכבד או לא? בתודה דניאל

דניאל שלום , אכן יש סימנים בקשתית העין שמעידים על בעיות בכבד. מאחר ואתה אוכל תזונה לא מאוזנת הכאבים בבטן יכולים לנבוע גם מבעיות במערכת העיכול. לא תמיד בדיקת דם יכולה לקבוע אם יש בעיה בתפקודי הכבד, הרבה פעמים הבדיקות תקינות והאבחון האירידיולוגי מראה שיש בעיה בכבד שעדין לא התבטאה החוצה לפי המדדים של הרפואה הקונבנציונאלית.

31/07/2008 | 16:14 | מאת: ירון

הפרעות בתפקוד כבד יש להוכיח בבדיקות דם בלבד . עליך לעבור בירור רפואי פשוט . מקור הכאב עשוי לנבוע ממגוון רב של גורמים . ליקוי אנרגטי בכבד ע%F

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה