לאחר ניקוי- עצירות

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

21/02/2011 | 23:52 | מאת: יפית

במהלך ה3 החודשים האחרונים עשיתי ניקוי גוף על פי המלצתך. בשבועיים האחרונים אני סובלת מעצירות, אני אוכלת בריא עדיין, אך לא כמו ב3 החודשים. מה ניתן לעשות בנידון? מה מומלץ לאכול כדי להנמע? ובכלל מה כדאי לאכול עכשיו, לאחר הנקוי.

הי יפית, כדי שלא תהיה עצירות מומלץ לשתות לפחות 10 כוסות מים לא כולל קפה. בנוסף את יכולה להוסיף לתפריט 2 כפות פשתן טחון. מומלץ לקחת פרוביטיקה כשני כדורים ביום. סלק אדום גם מזרז יציאות.אופציה נוספת זה להשרות 4 שזיפים מיובשים אורגניים ללילה ולשתות את המיץ ולאכול את השזיפים. כמוןבן מאוד חשוב לעשות תרגילי הרפיה בבוקר כדי לשחרר את המתח שמכווץ את המעי.בהצלחה

22/02/2011 | 14:59 | מאת: יפית

האם מומלץ להמשיך עם אגבה? או להחליף בסוכר קנים-חום? מה כדאי לאכול? (להמשיך באכילת מזון בריא, אך במיתון מסוים). תודה רבה.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה