עיגולים שחורים סביב העיניים

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

23/06/2009 | 11:23 | מאת: נננ

אני סובלת מעיגולים שחורים סביב העיניים הייתי רוצה לדעת האם יש משהו שיקל על התופעה והאם זה תוצאה של בעייה כלשהי? איך לטפל אולי אלטרנטיבי או לחליפין שיטות סבתא או ניקו טיהור? תודה נננ

היי נ, לפי הרפואה הסינית עיגולים שחורים מסביב לעיניים מעידים על חולשת כליות או כבד. השאלה הנשאלת האם עיגולים השחורים תמיד היו או שזאת תופעה חדשה. אם העיגולים השחורים תמיד היו אז ניתן לחזק את הכליות והכבד עם צמחי מרפא כמו שן הארי, סירפד, וכורכום. אמורה להיות ירידה ברמת הצבע אבל העיגולים לא יעלמו לגמרי. אם התופעה חדשה , הייתי ממליצה לעשות אבחון אירידיולוגי כדי להבין יותר במדויק מה מקור הבעיה.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה