סחרחורות , עשיתי אבחון אצל ארדיאולוגית

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

16/06/2018 | 19:14 | מאת: קטיה

היי , דפדפתי קצת בפורום וראיתי שאלה כזו בעבר אבל חשוב לי לשאול לעצמי. מי זה שנה שאני סובלת מסחרחורות מוזרות לא כל יום..אבל רב הזמן , שאני יוצאת למועדון בתחילת הערב יש לי סחרחורת שעוברת אחרי שעה..שאני מתעוררת באמצע השינה יש לי סחרחורת כשאני משנה תנועה בחוץ בים בכל מקום בקיצור תחושה של אי התמצאות במרחב , זה לא סיבובי אבל זה נורא מציק לי..היתי אצל ארדיאולוגית שעשה איבחון בגלגל העין ואמרה לי מלא דברים אבל בקשר לסחרחורת שזה נובע מפריצת דיסק צווארי , עשיתי סיטי רק לעמוד שידרה תחתון ויש לי 2 פיצות תחתונות לגבי צוואר לא יודעת...ושז קשור לתזונה , היתכן ? אני ממש מתוסכלת עשיתי בדיקות דם פיזיותרפיה וסטיבולרית תרופות בדיקב נוריולוגית והכל תקין..כבר התחלתי לקרוא באינטרנט על גידולים במח אני לא יודעת אני נורא מתוסכלת.

הי, לסחרחורות יש כל מיני סיבות כמו בעיה וירלית, בעיות באוזן, לחץ גם נמוך, אנמיה, סירקולציית דם חלשה, קנדידה ועוד. צריך לאבחן בקשתית העין ולטפל בהתאם. רק בריאות

17/06/2018 | 13:21 | מאת: קטיה

הובחנתי בהרצליה , פריצת דיסק צווארית ומשהו בעיכול זה יכל להיות?

פריצת דיסק צווארית , תעשי צילום ואם כן אז צריך לפתור את הבעיה. משהו בעיכול לא קשור לפריצת דיסק צווארי

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה