עין חומצית/חמצת וטבעות מתח

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

26/10/2017 | 01:49 | מאת: שרי

רומי שלום. 1. אבחון גלגל העין הצביע על חומציות יתר - חוסר איזון מוחלט! "מדריך מזונות חומציים ובסיסיים" בהוצאת "פוקוס", סותר אי אלו סוגי מזון שמופיעים הן ברשימת חומציים והן בטור מזונות בסיסיים... איך עלי לדעת מה נכון עבורי ובכלל ?! 2. אבחון טבעות מתח - אני סובלת מהתקפי חרדה שגורמים לעליית פתע ספורדית בלחץ דם סיסטולי, כדי 179/85, מלווה כאב ראש חד ותחושה כללית רעה. בדיקות דם ותפקודי כליות תקינים. אכן, הכל נובע מחומציות יתר...? האמנם שינוי תזונתי יכול לסייע? תודה שרי

היי, את צריכה לבדוק מה מקור החומציות בגוף ולטפל בצמחי מרפא ותזונה, רק תזונה לא תפתור את הבעיה

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה