סוף לפיסורה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

07/04/2008 | 08:22 | מאת: יעל

ד"ר פרסון היקר, אני שמחה להודיע כי נרפאתי סופית מהפיסורה הטורדנית והמכאיבה והאמת שלא האמנתי שזה יכול להיות. אני כבר שבוע לא משתמשת במרככי צואה אלא על תזונה נכונה בלבד וברוך השם הכל בסדר ומעולם לא היו לי יציאות כה מסודרות וקלות. הדבר היחיד שמזכיר לי את הפיסורה הוא גרד של כמה דקות לאחר יציאה וישנה חתיכת עור בפי הטבעת כנראה האיחוי של החתך. תופעות אלו גם יעלמו או עם זה צריך לחיות???? תודה רבה על התמיכה לאורך כל הדרך,אתה ענק!!!

07/04/2008 | 13:44 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

אני שמח לשמוע שהכל בסדר. הגרד יעבור עם הזמן, אך קרוב לודאי ששייר העור (Skin tag) לא יעלם מעצמו. הוא ביטוי לריפוי הפיסורה ותאלצי ללמוד לחיות איתו. זה בד"כ אינו מהווה בעיה רפואית אמיתית אלא בעיקר קוסמטית (למי שקוסמטיקה של האיזור הזה מאוד חשובה לו). תמשיכי להיות בריאה ותודה על המחמאות.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות