כאבי בטן בצד ימין

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

02/04/2008 | 16:03 | מאת: roseee

שלום דר לפני כ4 שנים עברתי ניתוח לפרסקופיה וכרתו לי שחלה וחצוצרה בצד ימין . מזה 3 חודשים אני מסתובבת עם כאב בטן מצד ימין שמתחיל באיזור המפשעה ומגיע עד המותן. עברתי סידרת בדיקות נשללו אפנדיציט נשללו כליות נשללה הרניה, באולטרסאונד יש שוני לאחר חודש בבלוטות הלימפה במפשעה. כך שהרגשתי הפנימית אומרת לי שלא עולים על הבעיה . מה יכולה להיות הבעיה שאף אחד לא עולה עליה

03/04/2008 | 10:11 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

שלום רב, לפי מעט המידע שמסרת קשה להגיד מה יכולה להיות הבעיה. גם לא ציינת אילו בדיקות (חוץ מאולטראסאונד) עברת. לפעמים CT של הבטן יכול לעזור בקבלת האבחנה. אני מציע להיבדק ע"י כירורג כללי שימליץ על תוכנית הבירור של תלונותייך. בהצלחה.

03/04/2008 | 11:43 | מאת: roseee

שלום דר נעשה ct בטן וצילום בטן ולא אובחן כלום והפציינט הולך כואב

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות