המשך עדכון פיסורה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

29/03/2008 | 23:42 | מאת: יעל

היי ד"ר פרסון הרבה זמן לא ביליתי בפורום וזאת כמובן בגלל הטבה משמעותית של 90% בפיסורה. רציתי רק לשאול... אני מטופלת כעת חודש וחצי והשיפור נפלא. אך האם יש מצב שהמצב שלי כעת שהוא סביל לחלוטין ישאר כמו שהוא או כאשר אפסיק את הניפדניפין הכאבים יחזרו? במצבי יש סיכויי להחלמה של 100%? אני מפחדת ואני יודעת שאת הג'ל אי אפשר לקחת כל החיים. יש לציין כי השבוע הזה סיימתי 6 שבועות של טיפול.

30/03/2008 | 07:05 | מאת: יעל

בימים האחרונים יש לי גרד בפי הטבעת לאחר יציאה יותר מאשר כאבים האם זה קשור לריפוי הפיסורה? יום טוב ותודה על הסבלנות

30/03/2008 | 09:17 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

אני שמח שמצבך טוב. נראה לי שבמקרה שלך יש סיכוי לריפוי מלא כי את מקפידה על טיפול רציף ונכון. גרד יכול להצביע על ריפוי, אך יתכנו סיבות אחרות לגרד, למשל - יובש של העור סביב פי הטבעת, תגובה לג'ל וכד'. יש סיכוי שתוכלי להיבדק ע"י פרוקטולוג? ולו רק כדי להגיד לך שהכל בסדר

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות