טחורים פנימיים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

25/03/2008 | 15:09 | מאת: אלינה

תודה על תשובתך המהירה, כנראה שלא הסברתי עצמי. בבדיקות נמצא מחסור בברזל, השאלה האם יתכן שנגרם עקב הדימום הקל, ואם כן מה הדרך לטפל - אין שום כאבים או סבל אחר? שוב תודה

25/03/2008 | 18:38 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

דימום, אפילו קל, יכול להיות סיבה לאנמיה וגם לחסר ברזל. הטיפול הוא בד"כ תוספת ברזל. עקב העובדה שכבר עברת קולונוסקופיה והיא תקינה למעט הטחורים, יתכן שיש מקום לעבור גם גסטרוסקופיה לשלול בעיות בחלק העליון של מערכת העיכול. בהצלחה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות