כחכוח בגרון

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

04/02/2009 | 08:40 | מאת: הילה

האם הטיפול היחיד בהפחתת עלית חומציות מהקיבה הינה לקיחת אומפרדקס? ומהם גזים כלואים ממה נובעים וכיצד נמנעים מהם? תודה

04/02/2009 | 09:19 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

שלום הילה, את בפורום הלא נכון. אומפרדקס הוא תרופה מצויינת להפחתת חומציות אך הוא לא הטיפול היחיד. אני לא מכיר את המונח "גזים כלואים".

09/02/2009 | 02:46 | מאת: מוטי

גם אני וגם אמי סובלים מבעיה זו שנים אך אני למדתי בעזרת תרגול להוציא כמה גרעפסים שאני רוצה ללא הגבלה בעוד אמי לא, ודבר זה יוצר סבל אדיר בשל תחושת נפיחות כואבת ולחץ על הסרעפת והושת.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות