כאב ודם ביציאה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

13/01/2009 | 10:06 | מאת: יניב

שלום, אני סובל מכאבים ודם ביציאה במשך שנתיים. נפגשתי לפני שבוע עם פרוקטולוג כדי לבדוק האם יש לי טחורים, הוא בדק ומצא שזה לא טחורים אל פצע שלא מצליח להגליד לכן הוא המליץ להשתמש במשחה בשם בייבי פסטה .הבעיה היא שהתביישתי לומר לו שאני משתמש כבר כמה חודשים בוויברטור שקטן יחסית לאבר מין רגיל, שגורם לי לפעמים לכאב ודם. רציתי לדעת אם אני יכול להמשיך להשתמש בו ללא חשש לנזק לרקטום?

13/01/2009 | 13:10 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

אני ממליץ להפסיק להשתמש בכל חפץ שעלול להחמיר מצב של "פצעים" בפי הטבעת והרקטום. בקהילה ההומוסקסואלית ישנה אבחנה מבדלת רחבה לפצעים שאינם מחלימים בפי הטבעת החל מפיסורה פשוטה וכלה בסרטן של פי הטבעת. אני לא ממליץ להשתמש בבייבי פסטה לפני שישנה אבחנה מדוייקת של הבעיה שלך. ההגדרה של "פצע שאינו מחלים" היא מאוד לא ברורה. הייתי ממליץ לפנות לפרוקטולוג נוסף ואולי לקחת ביופסיה מה"פצע" הזה לפני שמתחילים איזשהו טיפול.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות