צואה שחורה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

16/12/2016 | 07:29 | מאת: שיר

שבוע שיש לי צואה שחורה, בלי עצירות. למה זה קורה?

צואה בצבע שחור מחייבת בדיקת רופא. אחת הסיבות היא דימום למערכת העכול העליונה. פני לבדיקה!

27/12/2016 | 06:47 | מאת: שיר

אבל אין לי כאבים בכלל... אין לי שום הפרעה מלבד הצבע של הקקי... לפני ארבעה ימים הקאתי והיה מעט דם אני חושבת שזה משיעול מרובה בתקופה האחרונה ולא משהו חריג זה גם לא נשנה... אם אפנה לבדיקה היא תהיה דרך פי הטבעת או הפה? למה זה קורה בכלל? בדיקת צואה תעזור? מה הטיפול?

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות