טחורים פנימים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

15/12/2016 | 14:17 | מאת: גיא

שלום דר בטח זוכר אותי לגבי הטחורים ביציאה אחרונה שלי קרה שאני מנסה לוציא אבל פשוט לא מצליח הרגשה שזה פשוט מנסה לעבור אבל יש דקירות חזקות מאוד עד פחד להוציא יש לצציין שלא היה עצירות אבל ממש הרגשת דקירות כאילו יש שם סיכה בסוף עבר חלק מה זה הדקירות..כזכור לך עברתי בדיקה אצל פרוקטולוג שראה טחורים קטנים פנימים ..יכול להיות פשוט לפעמים בגלל סןג המזון זה קורה אם אכלתי משהו קצת קשה תודה

טחורים פנימיים קטנים אינם גורמים לתופעות שתיארת. כאב מהסוג המתואר יכול להגרם מהתכווצות שרירי האגן, ייתכן בתגובה ללחץ נפשי.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות