שאלה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

07/12/2016 | 23:21 | מאת: שואלת

אהלן זאת אני ששאלתי האם אפשר לעשות בדיקה אצל פרוקטולוג (שחיכיתי לה חודשיים) בזמן מחזור או שעדיף לדחות. בסוף דחיתי, קיבלתי תשובה ממך אחרי תאריך הבדיקה. האם תוכל לכתוב לי טיפול שיעזור מעט לכאבים שיש לי כואב לי בזמן יציאות ואין לי דם, כל יציאה אני חושבת פעמיים. התור הבא שלי הוא אמצע מרץ.

אני מצטער שתשובתי הגיעה באיחור. ראיתי הפניה באתר ביום בו עניתי. קשה להמליץ על טיפול בלי שנבדקת על ידי. התיאור מתאים לפיסורה וזו מצריכה טפול בתרופה הניתנת רק עם מרשם רופא. בינתיים נסי אמבטיות ישיבה במים חמימים, משככי כאב, כלכלה עשירה בסיבים יחד עם שתיה מרובה.

09/12/2016 | 08:21 | מאת: תודה רבה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות