ניפדפין ובדיקות דם

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

04/03/2008 | 17:03 | מאת: יעל

היום קיבלתי תוצאות בדיקות דם מקיפות שעשיתי לאחר הלידה בשל הרגשה כללית רעה. בדר"כ בדיקות הדם שלי תקינות למעט אנמיה. הפעם בדיקת הדם הראתה ערך ALT(GPT) 45 U/L . האם ישנו קשר לג'ל שאני לוקחת לטיפול הפיסורה??? מודאגת...

05/03/2008 | 08:30 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

לא סביר שיש קשר לניפדיפין, בייחוד אם זו הבדיקה היחידה שלא תקינה. רק לצורך הרגעה - ערך של 45 הוא לא גבוה מאוד, ובחלק מהמעבדות זה אפילו יכול להיכלל בגבול העליון של הנורמה. הייתי חוזר על הבדיקה עוד מספר חודשים.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות