צואה מפחידה ומוזרה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

27/10/2008 | 14:13 | מאת: מ. שולמן

שלום אני בת 30 בדיוק עכשיו קבלתי כאב בטן (שירותים) הלכתי לשירותים ולא יצא כלום. אז עשיתי חוקן עם מים ולתדהמתי המים יצאו נקיים אך לפתע יצא משהו שנראה כמו עורק בצבע צהוב וחלול עם רירית, נראה חבל טבור של שילייה אחרי לידה, 10 ס"מ בערך. האם קרה לי משהו? זה נורמלי? יש לציין שאין ליכאבים או משהו כזה בכלל. אודה על התשובה בהקדם תודה מראש

27/10/2008 | 15:15 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

מתיאורך הציורי אינני יכול להעלות על דעתי במה מדובר. אם שמרת את הממצא הזה, אולי כדאי לפנות לבדיקת רופא בהקדם (אולי אפילו בחדר המיון הקרוב למקום מגורייך) בכדי לקבל מושג כלשהו על מה מדובר

27/10/2008 | 16:58 | מאת: מ. שולמן

תודה לך מקרב לב. קבעתי תור בקופ"ח למחר. רציתי לדעת יש כזה דבר שיוצא בצואה עורק או חלקי מעי. יש מצב שהגוף שלי מעכל את עצמו ...? (אני אולי גורמת לך לצחוק בקול עכשיו אבל באמת שאין לי מושג). ביממה האחרונה אכלתי פולק'ה, אורז, תפו"א, בטטה, שיבולת שועל, בננה, כף גבינה, שתי פרוסות לחם לבן, 3 כפות חומוס, חצי מלפפון, יוגורט לבן BIO , שתיתי 5 כוסות מים בסירופ טבעי , 2 כפות שמן זית. אוכל בריא לא מטוגן בקיצור.. שמרתי את הממצא, אפשר לשלוח לך תמונה?

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות