כאבים מפי הטבעת המוקרנים אל הרגל

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

30/09/2008 | 10:00 | מאת: דניאלה

שלום רב, אני אישה בת 60, לפני כ 4 שנים החלו לי כאבים בעיקר בזמן ישיבה.לפני כשנה עברתי קשירת טחורים פנימיים, אולם אני עדיין סובלת מכאבים חדים מאזור פי הטבעת שמוקרנים ממש אל הרגל ומכאב של האזור הפנימי של פלחי הישבן ורציתי לדעת ממה נובעים כאבים אלו ומה עלי לעשות. אודה לתשובתכם

02/10/2008 | 09:00 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

שלום דניאלה וחג שמח, אני ממליץ לך קודם כל ללכת ולהיבדק ע"י פרוקטולוג בכדי לקבל אבחנה. בלי בדיקה גופנית במקרה שלך קשה ובלתי אחראי לתת תשובות מהימנות

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות