שינויי מזג האויר והשפעתם על המעיים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

17/09/2008 | 13:37 | מאת: יעקב

שלום, אמי כבת 70 , סובלת מ"גזים" קשים וחריפים(.וגם פליטות מעת לעת(. היא חשה שמעיים מתרחבים לה. האם יכול להיות שהדבר קשור לשינויי מזג,האויר? מה ניתן לעשות, יש לה "גזים" חריפים שמציקים לה ולסביבתה . בתודה, יעקב

17/09/2008 | 13:51 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

שלום יעקב, אתה צריך לפנות לפורום גסטרואנטרולוגיה. אמך ככל הנראה תצטרך לעבור קולונוסקופיה.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות