לגל הסובלת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

03/03/2008 | 08:35 | מאת: יעל

אני כל כך מזדהה איתך ורוצה לעודד אותך שגם אני לא חשבתי שהמצב יכול להשתפר וד"ר פרסון עודד אותי מאוד שלא כמו חבריו בפורומים אחרים. היום לאחר כשלושה שבועות של טיפול וסבל עצום שמי שלא סובל לא יבין, היום אני התחלתי לחזור לחיים נורמלים, אומנם יש עדיין כאבים ביציאה ואחריה אך אין מה להשוות לשבועות הקודמים.כעת ניתן לחיות עם זה ומקווה להחלמה סופית. גם אצלי בתחילת הטיפול היה שיפור ואז נסיגה משמעותית וכעת אני חושבת שעליתי על דרך המלך וצורת המריחה שד"ר פרסון מתאר נכונה מאוד וחשובה ולא כל הרופאים מחדדים אותה. בהצלחה והחלמה מהירה.

03/03/2008 | 13:29 | מאת: גל

תודה על העידוד, אני אכן מתעודדת גם מתשובותיו של ד"ר פרסון וגם ממצבך המשתפר (עקבתי אחרי כל השאלות התשובות שלך שהיו כל כך דומות למצבי). צורת המריחה לא הובהרה לי לא ע"י כירורג קופת חולים ולא ע"י כירורג פרטי - וחבל!!! (אבל עדיין לא מאוחר) אני מסכימה שד"ר פרסון הרבה יותר אופטימי ומעודד מרופאים אחרים - ואין ספק שגם לזאת יש השפעה על הריפוי...יישר כוח!! תמשיכי לעדכן, ומאחלת לך שבקרוב הכל יהיה מאחור!! תודה:-))

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות