טחורים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

12/09/2008 | 12:08 | מאת: חן

השבוע התחיל לי ברגל שמאל וכך גם סיומו..... יצאו לי טחורים שמעולם לא סבלתי מהם (למרות שאני אחרי 3 לידות) זה קצת כואב אבל יותר גרוע שזה מדמם (זה נראה כמו וריד קטן מלא בדם שיצא מפי הטבעת)בבוקר התחתון היה עם כתם של דם. ברצוני לדעת , מה עלי לעשות? יש נרות או משחות? זה יעבור לבד? תודה מראש חן

12/09/2008 | 14:52 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

שלום חן, אם מדובר בדימום מאסיבי (ואני מבין שלא כך הוא הדבר) הייתי ממליץ לך ללכת לחדר המיון הקרוב. אחרת, הייתי ממליץ לך להיבדק ע"י פרוקטולוג או כירורג קולורקטלי, אך עקב העובדה שכבר יום שישי אחה"צ והסיכוי למצוא אחד כזה עכשיו הוא נמוך, גם זו אופציה לא מעולה לעכשיו. אני מציע שתנסי להשיג משחה שנקראת פרוקטוגליבנול או רקטוצורין (מבית מרקחת תורן או משהו בסגנון). במקביל, תקבעי תור לפרוקטולוג.

12/09/2008 | 15:09 | מאת: חן

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות