דימום לאחר ביופסיה אנאלית

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

18/03/2012 | 17:53 | מאת: אוהד

שלום ד"ר היום עברתי ביופסיה רקטלית באיכילוב. לאחר כמה שעות ראיתי שכל האזור מלא בדם. האם זה תופעה ידועה? אין צורך להילחץ? תודה

19/03/2012 | 17:08 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

אוהד שלום, אני מקווה שבינתיים הדימום פסק כבר. אני הייתי פונה למי שעשה את הביופסיה. בד"כ הדימום פוסק לבד, אבל אם הוא ממשיך, גש לחדר המיון הקרוב, עדיף באיכילוב.

19/03/2012 | 17:34 | מאת: אוהד

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות