כאבים באזור פי הטבעת ובאגן

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

30/07/2008 | 17:59 | מאת: יוסי

שלום אני בן 45 וקורה לי שאני קם בלילה עם כאבים באזור פי הטבעת ובאגן, בחילה קלה, גלי חום וחולשה. אני סובל מתחורים ולפני מספר שנים עשיתי בדיקות אך לא גילו כלום.אין לי דימומים מפי הטבעת אך יש לי לפעמים עצירויות קלות

31/07/2008 | 09:57 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

יוסי שלום, אני ממליץ לך ללכת להיבדק ע"י פרוקטולוג מומחה בכדי לנסות ולאבחן סיבות אפשריות לתופעות אותן ציינת.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות