עוד שאלה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

21/06/2008 | 02:03 | מאת: אברהם מ.

תודה עלהתשובה לשאלה הקודמת. מה היא בדיוק ההרדמה שעובר הניבדק בקולונוסקופיה? שבת שלום.

21/06/2008 | 13:15 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

מדובר בהרדמה שטחית ביותר, למעשה סוג של טשטוש, בה מוזרקים חומרי הטשטוש דרך הוריד. בד"כ מוזרק חומר אחד לטשטוש וחומר נוסף למניעת כאבים. לאחר הבדיקה בד"כ הנבדק יזדקק למישהו שיסיע אותו הביתה.

21/06/2008 | 21:40 | מאת: אברהם מ.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות