בליטה בתוך פי הטבעת לאחר יציאה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

24/04/2024 | 07:21 | מאת: הילה

מזה כ-4 שבועות כאבים ביציאות בעקבות יציאה קשה (עצירות אחרי לידה) וזיהיתי את זה כטחורים חיצוניים (ניסיון עבר). מאחר ולא טיפלתי בעצירות ישר, התפתחה פיסורה והכאב התעצם. טיפלתי באינטרולין ומרכך צואה מזה שבועיים ובימים האחרונים כאב הפיסורה שכך אך במקום הופיע כאב ב-2 נק׳ ספציפיות ממש בתוך הרקטום לאחר יציאות. הטחורים ממש קטנים ובמישוש מקומי, מרגישה כמו גולה בגודל חצ׳קון ממש בתוך הטחור. לציין כי פרוקטולוג לא בדק פנימית כי כאב בעת אבחון הפיסורה. מה זה יכול להיות? בוודאות הכאב אינו מגיע מה פיסורה כי המיקום שונה (פיסורה אחורית).

כנראה קריש דם קטן בתוך טחור

24/04/2024 | 12:39 | מאת: הילה

תודה על המענה. האם מתיישב עם העובדה שהכאב באותן נקודות פועם ונמשך מספר שעות לאחר כל יציאה?

יש צורך בבדיקה גופנית כדי לאבחן בצורה מדויקת. תשובתי נתנה על פי התיאור בשאלה.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות