שאלה לגבי דלקת ופרוקטיטיס

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

19/04/2024 | 02:24 | מאת: אדם

שלום רב , אם התקבל בביוספיה active chronic proctitis זה אומר דלקת כרונית אבל יכולה להיעלם לחלוטין ? לוקח לה יותר זמן מהדלקת החולפת .. אחרי תקופה אפשר לעשות שוב בדיקה ולוודא שהיא נעלמה ? אם יש קוליטיס זה אמור להופיע ולהירשם בביוספיה ? הכוונה שלי הם רושמים uc בתוצאות הביוספיה? אני קראתי במאמרים שהביוספיה לא קובעת ב 100 % תמיד .. איזו בדיקה יכולה להעיד בוודאות על קוליטיס? בקלפרוטקטין קיבלתי תוצאה כמעט גבולית איך אפשר לדעת ולזהות בוודאות במה מדובר? האם לבקש מרופא המשפחה בדיקות דם מיוחדות ? בבקשה תעזרו לי אני בלחץ ..

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות