כאב בחלחולת בקיר הקדמי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

28/03/2024 | 22:17 | מאת: שירה

הייתה לי פיסורה קשה מאוד לפני כמה שנים ומאז (כבר 10 שנים) נשאר לי כאב באיזור שבא והלך הייתי אצל רופא רצפת אגן הוא חושב שזה כאב עצבי .לאחרונה כל פעם שאני רק מרגישה שיש לי להתפנות זה כואב כאילו שהצואה נוגעת באיזור ואחרי יש תחושה שריפה כל פעם שהרופא נוגע שם עם האצבע זה כאבי תופת זה כאבים שיכולים להימשך יומיים שלמים בלי הפסקה ולפעמים גם שבוע מה אפשר לעשות כדי שהעצב יחלים ? יש לציין שהייתי לוחצת מאוד וסבלתי מעצירויות קשות טחורים ופיסורות .

אם אין פיסורה או ממצא אחר בבדיקה גופנית המסביר את הכאב עלייך לפנות לטיפול במרפאת כאב

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות