פחד מללכת לשירותים אחרי ניתוח פיסורה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

28/03/2024 | 16:06 | מאת: דן

אז כמו שהכותרת אומרת פחד מללכת לשירותים אחרי ניתוח פיסורה מצד אחד אם אקח נורמלקס אז זה מרכך את היציאות אבל בכל זאת יש לי עצירות..בגלל פחד מהכאב וזה לא עוזר וגורם לכאבי בטן אם אקח כל כמה ימים (3) לקסעדין לתקופה של שבועיים אפתח תלות? אני מפחד ללחוץ כדי לא להרוס את הניתוח

אתה לא יכול "להרוס את הניתוח" אם תפעיל קצת לחץ. קח נורמלקס + שתיה מרובה והכל יסתדר. בלי פחד..

28/03/2024 | 22:35 | מאת: דן

עכשיו אני לפני השינה לקחתי 2 כוסות נורמלקס אני מרגיש צורך ביציאה ממש אבל זה פשוט לא יוצא לפני זה הייתי נכנס כל יום כמו שעון איזה חצי שנה כמעט דר"א אחרי ה2 כוסות נורמלקס הרגשתי קצת תשוש פתאום מה בסדר הכי טוב לקחת במצבים כללו כמה פעמים נורמלקס ביום?

תשתה הרבה וזה,ייצא

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות