מין אנאלי בטעות וכאבי תופת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

28/03/2024 | 01:30 | מאת: נחמה

במהלך יחסי מין וגינלים, הפרטנר חדר בטעות בצורה מאוד ברוטלית לפי הטבעת שלי. כאבי תופת. צרחתי ובכיתי מרוב כאב. חשוב לציין שכן היתה החדרת אצבע לפני, אבל בטח לא פין. כאבי תופת. כבר עברה שעה וחצי ויש כאב משמעותי. זה מסוכן? יכול להיות נזק? מה עליי לעשות? איך ניתן להקל על הכאב? איך ניתן לעשות צרכים ככה?

זה לא מסוכן וכנראה לא נגרם נזק. הכאב יחלוף. אם לא- פני לבדיקת כירורג. קחי משכך כאב

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות